A Fesztiválról - Érdi Jazz Fesztivál 2017

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Rólunk
    
Wynton Marsalis Pulitzer-díjas afroamerikai zeneszerző, klasszikus- és dzsessztrombitás a következőt mondta a dzsesszről:

„A dzsessz olyasmi, amit a négerek találtak ki a legbensőbb gondolataik kifejezésére – nem csak rólunk és a mi szemszögünkből, hanem arról, hogy miről is szól valójában a számunkra új, demokratikus élet. A fajtánk méltóságát foglaltuk zenébe… megvan benne minden a rideg valóságtól a bonyolult bensőségig. Szerintem ez a legnehezebben játszható zene és ez adja leginkább vissza az egyén személyes érzelmeit a nyugati zene történetében.”

Az immáron második alkalommal megrendezésre kerülő Érdi Jazz Fesztivál, azokhoz szól akik már nyitottak e műfaj bensőséges kifejezésmódjára, a zene szabadságára. Szól azoknak, akik családjukkal, barátaikkal szeretnének eltölteni egy-egy estét, a legkiválóbb előadók társaságában, és megszólítja azokat akik nyitottak az újdonságokra, és szívesen közelebb kerülnének ehhez az izgalmas zenei műfajhoz.

A Jazz Fesztivál három helyszíne, más-más környezetével egyedi produkciók megrendezésére ad lehetőséget, így gazdagítja az Érdi Napok programsorozatát egy érdekes új színfolttal.

Koncertjeink mindegyike belépődíj nélkül tekinthető meg.
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz