Érdi Jazzfesztivál 2017 - Érdi Jazz Fesztivál 2017

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Helyszíneink
Főtér / Pelikán sétány
2030 ÉrdFelnőttkönyvtár
2030 Érd, Hivatalnok utca 14.


A Csuka Zoltán Városi Könyvtár célja, hogy olyan kulturális őrhely és egyben információs központ legyen, ahol az olvasó otthon érzi magát amellett, hogy kulturálódásra, kikapcsolódásra, tanulásra, kapcsolatteremtésre is lehetősége nyílik.

Zenei könyvtár
2030 Érd, Alsó utca 27.


Könyvtárunk zenei részlege egy különgyűjtemény, ahol hangzó dokumentumainkat és filmjeinket helyeztük el, s itt férhetnek hozzá az érdeklődők zenével foglalkozó szakirodalmunk nagy részéhez is. Ezen részlegünkben szervezzük zenei rendezvényeink (koncertek, beszélgetések) nagy részét, programunk kínálatában évek óta szerepelnek jazz előadások is.
Szepes Gyula
Művelődési Központ
2030 Érd, Alsó utca 9.


Az érdi Szepes Gyula Művelődési Központ 1972 óta áll a magyar kultúra szolgálatában.
Feladata: a kulturális értékek közvetítése, a kultúra eljuttatása a közösségekhez, az egyénekhez. Olyan kulturális és művészeti tevékenységek működtetése, amelyek minden korosztálynak, csoportnak programot kínálnak és az egyéneket minden élethelyzetben, életkorban, egész életük folyamán meg tudja szólítani. Célja egy olyan tevékenységszerkezet kialakítása, amely segíti a közéleti, kulturális, társasági élet kialakulását, a város kulturális vonzerejének növekedését.


 
Copyright 2016. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz